DAJTE! by Gary Wilkerson

"Tko škrto sije, škrto će i žeti; tko obilato sije, obilato će i žeti" (2 Kor 9,6)

Bog želi da mu budete poslušni i kad stvari ne idu na vaš način. Ako vam je brak u krizi, počnite služiti drugima u potrebi. Kad su vam djeca u teškim situacijama, počnite služiti u dječjoj službi. Kad su vam financije gotovo na dnu i ne vidite da će vam se pojaviti neka sredstva, dajte kad god Bog dodiruje vaše srce i potiče vas da date.

Prijatelji moji, Bog želi da mu budete poslušni. Kad ste mu poslušni, vidite da se za vas otvaraju prozori neba. Bog neće zadržati svoju ruku od vas, jer žudi da izlije na vas svoj blagoslov, kako bi vam pokazao svoju naklonost.

Ova poruka je poruka blagoslova. Želim vas vidjeti blagoslovljene i potičem vas da primite puninu Božjeg blagoslova, bez obzir imate li mnogo ili kažete da imate tako malo. Bog to nagrađuje.

Možda imate samo malo vremena da služite drugima u kraljevstvu Božjem, jer vaš posao tako je zahtjevan ili morate mnogo putovati. Možda imate malo vremena da ga date svojoj crkvi, ali uzmite to malo što imate i počnite ga izlijevati na druge te ćete otkriti da će Bog to umnožiti. Vaše vrijeme i nastojanje bit će umnoženo i otkrit ćete da imate više vremena za druge stvari plus više vremena da budete s Bogom.

Kad otkrijete da dajete i najmanje stvari, da ste darežljivi kao što je bio Isus, Duh Sveti upotrijebit će najjednostavnije, gotovo lude stvari ovoga svijeta i vratiti vam blagoslov.

"Dajte, pa će vam se dati: dobra, zbijena, stresena i preobilna mjera iskrenut će vam se u skut" (Lk 6,38).