DOLAZI NOVI SVIJET

Biblija kaže da će se u posljednjim danima pojaviti izrugivači koji će izrugivati poruku da se Isus Krist vraća kako bi uspostavio novo kraljevstvo. Izrugivači kažu: "Gdje je Isus? Ne vidim nikakav dokaz da dolazi. Sve ide kao što je išlo od početka!"

Ako biste pokušali uvjeriti te izrugivače da Isus dolazi kako bi očistio zemlju ognjem te uspostavio kraljevstvo vječne pravednosti, nazvali bi vas luđakom. Mnogi ismijavaju samu ideju o drugom Kristovom dolasku. Međutim, bez da trepnu okom, ti isti izrugivači okreću se i tvrde da dolazi "novi svjetski poredak"!

Takvi izrugivači pokupili su laž iz pakla. Upravo prije nego dolazi prava stvar, sotona uvijek izrađuje krivotvorinu. Vidite, on zna da se kralj Isus vraća i da je njegov novi svijet na pomolu. Đavao svoju vlastitu djecu želi držati u prijevari promičući svijet iz mašte, sa raznoraznom lažnom nadom. A sad je inscenirao i novu demonsku nauku o dolasku Novog doba (New Agea) kako bi ljude spriječio da ne prihvate stvarnost Kristova dolaska!

Ova najnovija New Age krivotvorina najprije se pojavila kao Doba vodenjaka (Age of Aquarius). Jedanaesto sazviježđe trebalo bi ući u posljednje, New Age kraljevstvo, koje će biti poznato kao "novi svjetski poredak".

Sljedbenici New Agea kažu da samo što se nije pojavio taj novi svjetski poredak. Predskazuju da će se dogoditi strašna katastrofa i iz tog kaosa izdignut će se novi svjetski poredak, uvodeći društvo ljubavi, razumijevanja i svjetskog mira. Sve bolesti bit će izliječene. Ratovi će prestati. Siromaštva više neće biti. A jedini Krist koji će postojati bit će Kristova svijest – širom svijeta čvrst mentalni stav o bratstvu. Samoljublje će biti kralj, a zadovoljstvo središte svega.

Imam loše vijesti za sve takve New Age izrugivače. Žao mi je, ali prevario vas je đavao. Ne postoji takva stvar kao što je svijet iz mašte, koji on gura na čovječanstvo u ove posljednje dane.

O, dolazi novi svijet, to je točno, ali to nije "novi svjetski poredak" ili New Age. Naprotiv, svako kraljevstvo ovoga svijeta ubrzo će pripasti našem Gospodinu, a svi njegovi neprijatelji postat će podnožje njegovim nogama. Krist se vraća kako bi uspostavio svoje sveto kraljevstvo, a izrugivači neće imati nikakva udjela u njemu: "Ali mi očekujemo, prema njegovu obećanju, nova nebesa i novu zemlju, gdje prebiva pravednost" (2 Pt 3,13).