OD ISUSA MOŽETE IMATI KOLIKO ŽELITE by Gary Wilkerson

Moj otac, David Wilkerson, naučimo me jednu lekciju kad sam bio malen dječak i ja vjerujem da je to jedna od najvažnijih lekcija koju sam naučio. "Gary", rekao je, "od Isusa možeš imati koliko želiš."

Svaki pojedini od vas koji čita ovaj članak može imati od Isusa koliko želi! Bog nije rekao nasumce: "Tebe ću uzeti, a tebe neću."
"Blago žednima i gladnima pravednosti jer će se nasititi" (Mt 5,6). Ovaj redak govori o muškarcu ili ženi koji kažu: "Ja želim sve što Isus nudi. Bit ću pohlepan u svojoj duhovnoj gladi da dobijem sve što on može dati."

Biblija kaže da Bog traži muškarce i žene čija srca su potpuno njegova da se može pokazati jakim. "Jer Jahve svojim očima gleda po svoj zemlji da bi se pokazao jakim za one kojima je srce iskreno prema njemu" (2 Ljet 16,9).

Bog ne želi da 10 posto ili 75 posto njegove crkve bude posvećeno, da živi odvojenim, svetim životom. On želi 100 posto svoga tijela, svojih vjernika, da budu svim srcem rasprodani za njega.

Nije Bog taj koji zadržava pomazanje Duha Svetog, nego je to nedostatak našeg odgovora na ono što on izlijeva. On je razdro nebesa i sišao te očitovao svoga Duha Svetog u ove posljednje dane. Muškarac ili žena koji odgovori na ono što je Bog voljan dati dići će se i reći: "U ovaj posljednje vrijeme odabirem biti ispunjen Duhom Božjim. Odabirem živjeti posvećenim životom. Neću odustati od toga; ništa me neće zadržati. Ništa me ne može spriječiti od sudbine koju Bog ima za mene da gorim za njega, potpuno ispunjen njegovim Duhom."