NASILNA VJERA!

Knjiga Postanka nam govori da je čovjek postajao nasilniji što se više množio na zemlji.

"Zemlja je bila pokvarena pred Bogom i puna nasilja. Tako je Bog pogledao i vidio kako je zemlja zaista pokvarena, jer je svako tijelo u svojem djelovanju pošlo zlim putem na zemlji" (Post 6,11-12).

U ove posljednje dane događa se drugačije nasilje. Vidim da se podiže pobožan narod s agresivnom vjerom. Taj sveti ostatak pun je Isusa i ljubi ga svim svojim srcem. Ti vjernici vide bijesnog đavla kako dolazi na njih sa svom svojom moći i znaju da se moraju suočiti s više pakla nego bilo koja ranija generacija.

Isus je rekao: "Navala je na kraljevstvo nebesko, i siloviti ga prisvajaju" (Mt 11,12). Taj ostatak će se podići i reći: "Neću dopustiti da mi đavao ukrade radost i mir. Neću dopustiti da u meni posije sjeme zavisti, ubojstva, mržnje i nasilja. Ne! Dići ću se u Isusovoj snazi i živjeti pobjedonosno iznad ove demonske prljavštine."

Dragi sveti, Bog u vas želi staviti borbu! Ako ste krivi za bilo koji oblik ovog nasilja, brzo se pokajte pred Gospodinom i pokorite njegovoj Riječi. To je sve što traži. Neka on u vas stavi svetu revnost i vjeru iznad svega što ste ikada upoznali. On želi da ste u stanju stajati protiv sotoninih pokvarenih planova i zamisli.

Jedini duh nasilja koji ćemo imati je nasilna vjera. To će biti snažno, sveto nasilje koje u punoj sili dolazi protiv vrata pakla i utvrda neprijatelja. I silom Božjom sve ćemo ih oboriti u Isusovo ime!