GOSPODIN VAS BLAGOSLOVIO I SAČUVAO U SVOJOJ LJUBAVI!

Dok sam nedavno savjetovao jednoga kršćanina koji je suočen s bračnim i financijskim problemima te s problemima u karijeri, sinulo mi je da se on nada da ću ja izgovoriti molitvu ili mu dati neki nadnaravni savjet kako da riješi svoje probleme. Priznao je da sâm ne moli. Satima gleda televiziju, ali ne moli i ne čita Pismo. Pomislio sam: "Koliki se kršćani danas suočavaju s nevjerojatno složenim i nesavladivim problemima, a ipak nikada ne traže Boga u tajnom molitvi?"

 

Mogu li vam s ljubavlju postaviti nekoliko pitanja? Tražite li revno Gospodina svim svojim srcem i snagom u vezi sa svojim problemima i potrebama? Dajete li mu kvalitetno vrijeme u tajnoj molitvi, čekajući na njega? Provodite li svakodnevno barem neko minimalno vrijeme u proučavanju njegove Riječi? Ako je vaš odgovor ne, moram vam iskreno reći da ničije molitve neće donijeti pobjedu umjesto vas. Bog očekuje da svi budemo složni u molitvi.

 

Njegova Riječ obećava: "Ondje ćeš tražiti Jahvu, Boga svoga. I naći ćeš ga ako ga budeš tražio svim srcem svojim i svom dušom svojom" (Pnz 4,29).

 

Dok narod Božji ne nauči brzo odlaziti k njemu u tajnu klijet sa svim svojim potrebama i problemima rasterećujući mu svoju dušu u njegovoj nazočnosti, imat će neprestani nered i očaj. Svaki put kad bez žurbe provedem kvalitetno vrijeme s mojim Gospodinom, izlazim okrijepljen, ohrabren i uvjeren da će Bog stvoriti izlaz.

 

Ako vas moje poruke potiču da se vratite na revnu molitvu s vjerom, uvjeren sam da ćete mi jednoga dana zahvaljivati jer ćete vidjeti Božji blagoslove i njegovu naklonost na svim stranama. Gospodin duboko ljubi sve koji svakodnevno traže njegovo lice. Neka nam oprosti što ga ponekad danima zanemarujemo!

 

Potičem vas, počnite svakodnevno provoditi to vrijeme s njim. Odlazite k Bogu i izlijevajte svoju dušu u njegovoj svetoj nazočnosti.