NEKA MIR BOŽJI VLADA VAŠIM SRCIMA!

Duh mi je tako jasno dao na znanje da je sva moja molitva potpuno uzaludna ako ne molim s vjerom. Mogu plakati, postiti, posredovati, preklinjati i s bolovima moliti, međutim to uopće ne ostavlja nikakav dojam na Gospodina ako to ne činim s jednostavnom, djetinjom vjerom.

Bog neće djelovati za nas bez vjere. Riječ kaže: "Takav čovjek (koji sumnja) neka ne misli da će što primiti od Gospodina" (Jak 1,7).

Gospodin nam zapovijeda da mu vjerujemo. Međutim, često imamo tako malo pouzdanja u njega, tako malo vjere u njegovu spremnost i želju da odgovori na vapaj našega srca. Kad dođemo u nebo, bit ćemo zaprepašteni kad otkrijemo sve blagoslove, mir i silu koje smo imali na raspolaganju, ali nismo ih prisvajali zbog svoje slabe vjere.

SNAŽNO SAM POTAKNUT OD DUHA SVETOGA DA VAS POZOVEM DA POVEĆATE SVOJU VJERU. Tražite Gospodina da vam oprosti vašu nevjeru i da vašu dušu preplavi pouzdanjem u njegovu spremnost da je i više nego voljan odgovoriti na vaše iskrene molitve.

Želite li veću vjeru? Kad ponovno odete na molitvu, upotrijebiti sljedeće retke Pisma za uvjeravanje Gospodina. On se neće odreći svoje vlastite Riječi. Držite se ovoga:

  • Psalam 62,9
  • Psalam 91,4
  • Psalam 56,4
  • Izreke 30,5
  • Jeremija 29,11-14

Ustrajte u vjeri! On će vam odgovoriti – i to brzo!