POZDRAV U KRISTOVO DRAGOCJENO IME!

Upravo kad sam se pripremao pisati ovu poruku, Duh Sveti mi je jasno progovorio: "Pouči narod. Blagoslovi ih Riječju." Odgovorio sam: "Gospodine, volio bih, ali što želiš da im kažem? Moraš duboko na moj duh utisnuti pravu riječ za ova vremena."

 

Tu je što sam primio od Gospodina. Nadam se da ćete to primiti i doista time biti poučeni. Možda ste upravo vi onaj koga je Bog pripremio da primi tu riječ ohrabrenja u ovo određeno vrijeme:

 

  • Bog želi da vjerujete da vam on govori, posebno u vezi s iscjeljenjem i vodstvom (vidi Ivan 4,48-50).

Isus je rekao kraljevskom činovniku da će mu sin biti zdrav. "Čovjek povjerova riječi koju mu reče Isus, te ode." Ovaj je čovjek povjerovao Gospodnjoj riječi i sin mu je bio iscijeljen toga istog sata.

 

  • Gospodin će odgovoriti na vapaj vašega srca prema velikoj svojoj dobroti. Njegovo je vrijeme savršeno, dakle, budite strpljivi. (Vidi Ps 69,14-15.17-18.33-34).

U ovom odlomku morate zamijeniti "neprijatelja" s demonskom silom". Vaš stvaran neprijatelj je sotona koji mrzi vašu neprestanu glad za bliskim hodanjem s Gospodinom.

  • Tu je određena riječ za vas osobno. Brojni će ljudi primiti istu riječ u ovoj mojom poruci, ali Duh Sveti ima načina kako da upotrijebi Riječ Božju na različite načine mnogim vjernicima.

Pođite k Psalmu 145. Prije nego ga pročitate, molite Duha Svetoga da vam izravno govori u jednom ili dva retka. Znam da je Gospodin rekao mom srcu da ćete biti poučeni u Psalmu 145.

 

(14. redak bio je onaj koji je bio za mene, ali vama Duh može pokazati na druge.)

 

Neka vam Bog da mnogo borbenosti Duha Svetoga da se oduprete đavlu i natjerate ga u bijeg.