NOSEĆI DALJE VIZIJU by Gary Wilkerson

Tamni oblaci lijevali su kišom, a hladan vjetar puhao je kroz šator ispod kojega je tijelo mog oca trebalo biti spušteno u zemlju. Ali oni koji su se okupili pored njegova groba nakon veličanstvenog pogreba našli su utjehu pa čak i radost znajući da je David Wilkerson trčao trku i za vršio je i da je ostavio iza sebe ostavštinu od milijuna života koji su bili duboko dotaknuti i promijenjeni. Naša obitelj, bliski prijatelji i suradnici u službi zapjevali smo:

"Skoro, jako skoro vidjet ćemo Kralja! Tamo nema smrti, vidjet ćemo Kralja!" Radovali smo se znajući da je žalac smrti izgubio svoju snagu.

Danas, sa sprovodom iza nas, Isusova djela lansirana kroz očevu službu idu naprijed u punoj snazi. Tata je volio reći: "Najbolje tek dolazi." Uvjeren sam da je u pravu. Dani hranjenja gladne djece, služenja najsiromašnijima od siromašnih, spašavanja siročadi bez doma, propovijedanja Evanđelja onima koji još nisu dosegnuti neće se smanjiti za vrijeme naše straže.

Čak i ovaj tjedan lansirat ćemo nova mjesta za hranjenje kroz Please Pass the Bread. Ovaj tjedan kroz World Challenge misijske timove grade se domovi za beskućnike na Haitiju. Ovaj tjedan podižu se nove crkve među nedosegnutim narodom sjeverne Indije. U sljedećim tjednima, mjesecima, a ako bude volja Gospodnja, i godinama, nastavit ćemo hraniti gladna srca s dnevnim kratkim porukama Davida Wikersona i njegovim propovijedima.

Želim vas uvjeriti da će se vizija i služba moga oca te World Challengea, Inc. nastaviti. Još uvijek imamo isti poslovni odbor, isti fokus i isto vodstvo Duha Svetog za djelo koje je Bog stavio u naše ruke. Prošlih godinu dana aktivno sam služio kao predsjednik World Challengea, Inc., a sad ću i službeno preuzeti tu ulogu. Nećemo činiti nikakve velike promjene, nego ćemo nastaviti dalje s istim srcem i vizijom kao moj otac.

Iako je moj otac otišao da bude s Gospodinom, djelo će se nastaviti. Potrebe su još uvijek velike te cijenimo vaša pomoć dok posežemo za siromašnima i potrebitima.