HITNA PORUKA

Duh Sveti me natjerao rasposlati ovu hitnu poruku svima s popisa primanja naših poruka te prijateljima i biskupima koje smo susreli širom svijeta.

DOGODIT ĆE SE NESREĆA KOJA ĆE POLJULJATI SVIJET. BIT ĆE TO TAKO UŽASNO DA ĆEMO SVI ZADRHTATI, ČAK I NAJSVETIJI MEĐU NAMA.

Deset sam godina upozoravao na dolazak tisuće vatri na grad New York. Ta će vatra progutati čitav megapleks, uključujući područja New Jerseya i Connecticuta. U velikim gradovima širom Amerike pojavit će se nemiri i gorjet će vatra, kao što smo prije više godina vidjeli u Wattsu u Los Angelesu.

Bit će nemiri i gorjet će vatra i u gradovima širom svijeta. Doći će do pljačkanja – uključujući i na Times Squareu u New Yorku. Ono što sada doživljavamo nije recesija, nije čak ni depresija. Mi smo pod Božjim gnjevom. U Psalmu 11,3 je zapisano:

"Kad su temelji uzljuljani što da učini pravednik?"

Bog sudi strahovit grijeh Amerike i nacija i uništava sekularne temelje.

Prorok Jeremija preklinjao je grešan Izrael: "Evo spremam vam zlo i snujem protiv vas osnove. Vratite se, dakle, svaki sa svoga zlog puta i popravite svoje putove i svoja djela.' Ali oni vele: 'Uzalud! Mi ćemo radije provoditi svoje osnove i činiti svaki po okorjelosti zloga srca svojega'" (Jer 18,11-12).

U Psalmu 11,6 David upozorava: "Na grešnike će izlit žeravu i sumpor, vjetar ognjeni bit će dio njine sudbine." Zašto? David odgovara: "Jer je pravedan Gospodin " (Ps 11,7). To je pravedan sud – upravo kao i sudovi Sodome i Noine generacije.

ŠTO ĆE ČINITI PRAVEDNI? ŠTO ĆE BITI S NARODOM BOŽJIM?

Prvo, dajem vam dragocjenu riječ koju sam primio za moju vlastitu uputu. Spremite hranu za tridesetak dana, toaletne potrepštine i druge neophodne stvari. U velikim se gradovima velike trgovine isprazne za sat vremena od znaka predstojeće katastrofe.

A što se tiče naše duhovne reakcije, imamo dvije mogućnosti. Sliku toga nalazimo u Psalmu 11: "Odleti u goru kao ptica." Ili, kao što David kaže: "Upro sam oči u Gospodina na njegovu prijestolju u nebu – 'Oči njegove motre, vjeđama proniče sinove ljudske'" (Ps 11,4). "Jahvi se utječem!" (Ps 11,1).

Ja ću reći svojoj duši: Nema potrebe bježati … nema potrebe skrivati se! Ovo je Božje pravedno djelo. Promatrat ću našega Gospodina na njegovu prijestolju; on svojim očima punim nježnosti i dobrote promatra svaki korak koji činim. Pouzdavat ću se u njega da će provesti svoj narod kroz bujice, vatru, nesreće, testove i kušnje svake vrste.

Upamtite: Ne znam kad će se ovo ostvariti, ali znam da nije daleko. Rasteretio sam vam svoju dušu. Učinite s ovom porukom po svome izboru.

Bog vas blagoslovio i čuvao!
U Kristu,
DAVID WILKERSON