BOG MI JE REKAO NEŠTO ŠTO NISAM OČEKIVAO ČUTI!

Jedne noći tijekom molitve Bog mi je rekao nešto o crkvi što nisam očekivao čuti!

Gospodin mi je tiho rekao: "Ova crkva treba šok! Previše je onih koji su postali prezadovoljni i samodopadni. Osjećate se sigurni od svih vjetrova i valova lažnih nauka koji prolaze ovom zemljom, ali niste spremni za ono što dolazi!"

Ljubljeni, poruka da trebamo imati svjedočanstvo Duha u sebi nije molba, to je pitanje života i smrti! Ako nećete imati svjedočanstvo Duha Svetoga u ove posljednje dane, nećete uspjeti! Podleći ćete dolazećem duhu Antikrista!

Svakoga dana potrebno vam je svjedočanstvo Duha Svetoga – u poduzeću, na radnom mjestu, u školi. Potrebno je da ispravno prosuđujete političare i vođe tako da ne budete iznenada usisani u Antikristov sustav.

To je ono što nam je Isus pokušao reći o ludim djevicama kojima je ponestalo ulje za lampe. One su imale neku mjeru Duha Svetoga, ali u zadnjem trenutku nisu imale njegova svjedočanstva.

Nemojte završiti kao lude djevice! Ako vam nestaje ulja – uzdajući se u svoju crkvu ili u svoga pastora da će vam sačuvati dušu – onda se pokajte! Ponizite se i istražite svoje srce! Zavapite Bogu da izbavi vašu dušu od svakoga gnjeva i gorčine. Priznajte svoje grijehe i ostavite ih. I još se jednom za sve oslonite na Boga!

Steknite mir Božji u svome srcu tako da možete imati svjedočanstvo Duha Svetoga. I tražite Oca za veće ispunjenje Duhom. Pozovite ga da bude vaše svjedočanstvo i vodstvo u svemu!

Suočavamo se s cijenom hodanja s Isusom do kraja, ali primit ćemo i nagradu: to je jednostavno blagoslov što imamo Krista uz sebe. Postoje i mnoge druge nagrade (vidi Mt 19,19), ali spominjem ovu jednu jer je ona sve što trebamo.

Kad je Pavao bio zatvoren u Jeruzalemu, čitav ga je vjerski sustav htio ubiti. Optuživali su ga da je onečistio sveto mjesto i propovijedao lažnu nauku. Život mu je bio u opasnosti tako da su se i vojnici "pobojali … da Pavla ne rastrgaju" (Dj 23,10). Zbog toga su ga ugrabili i odveli u vojarnu. Sljedeće noći, sam je Gospodin progovorio Pavlu dajući mu nevjerojatnu riječ: "Ohrabri se! Dolaze nove nevolje!"

U životima ljudi Božjih cijena slijeđenja Krista bila je jasna, a ako i mi želim biti poput našega Gospodina, i mi moramo prihvatiti ovu cijenu. Plaćanje te cijene postaje radost jer Isus obećava da će biti s nama u svakoj situaciji. A kad znamo da je Gospodin s nama, možemo se suočiti sa svime i svakime.

Dakle, uzmite u obzir cijenu i znajte da je u svemu vaša nagrada dragocjena nazočnost Isusa Krista.